Головна » 2020 » Серпень » 20 » 1 вересня – початок навчального року в особливих умовах
16:12
1 вересня – початок навчального року в особливих умовах

20 серпня 2020 року в приміщенні відділу освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради  під керівництвом начальника відділу освіти  Краснокутської А.В. відбулася нарада директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти  за участю заступника міського голови  Дзиги О.О., представників  Коростенського  управління Держпродспоживслужби, керівників організацій, які здійснюють харчування учнів.  На нараді обговорювались питання особливостей організації освітнього процесу в ЗЗСО та ЗПО м.Коростеня у  зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), відповідно до рівня епідемічної небезпеки та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України, Головного санітарного лікаря України,  Міністерства освіти і науки України.

     З 1 вересня – нові правила перебування  в закладах освіти.  Пріоритет - дотримання принципів соціального дистанціювання, правил гігієни, використання засобів індивідуального захисту та уникнення масових скупчень осіб.

    Кожен заклад освіти розробляє алгоритм роботи, враховуючи наявні умови,  відповідно до Примірного регламенту роботи  та Примірних рекомендацій щодо організації освітнього процесу в період карантину з дотриманням протиепідемічних заходів, затверджених рішенням виконавчого комітету Коростенської міської ради.

  Відділом освіти проведено закупівлі дезінфекційних, антисептичних, мийних засобів для закладів освіти, засобів особистого захисту для педагогічних працівників.  До 1 вересня в заклади освіти буде поставлено електрорушники,  контейнери для утилізації засобів індивідуального захисту, бактерицидні лампи.

   Нараду проведено з дотриманням  карантинних вимог та використанням засобів індивідуального захисту.

Вас може зацікавити...
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 231 | Додав: Admin | Теги: нарада, карантин | Рейтинг: 0.0/0