Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
13:58
Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

З метою ознайомлення та навчання населення основам пожежної безпеки, роз’яснення різноманітних аспектів безпеки життєдіяльності та популяризації професії рятувальника – на території міста щоквартально проводяться громадські Акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». 

19 жовтня на центральній площі м. Коростень рятувальники спільно із представниками Національної поліції, Товариства Червоного Хреста України, Управління експлуатації газового господарства та Центру екстриної медицини провели Акцію для учнів закладів освіти міста.

Розпочинаючи зустріч заступник міського голови Дзиґа О.О., фахівці ДСНС розповіли всім присутнім, про основні правила безпечної поведінки під час різних надзвичайних ситуацій, у разі виявлення боєприпасів часів минулих війн, як уникнути пожеж у побуті, нагадали їм правила безпеки при користуванні газовими та електропобутовими приладами тощо.

На площі надзвичайники продемонстрували аварійно-рятувальну техніку та спеціальне обладнання, що вони використовують у повсякденній роботі при ліквідації різного роду надзвичайних ситуацій чи подій.

Проте на цьому свято для дітей не закінчилося, у рятувальників виявилося ще чимало сюрпризів, щоб здивувати малечу. Бійці Служби порятунку «101» приготували для підростаючого покоління цікаві бесіди на тему безпеки життєдіяльності, під час яких вони пригадали як потрібно поводитися в різноманітних життєвих ситуаціях. А далі учні одягали бойовий одяг вогнеборців та рятувальників на воді. Бажаючих на мить відчути себе рятувальником виявилося чимало. Своєю спритністю дівчата нічим не поступалися хлопцям. Поза увагою бійців ДСНС не залишилася жодна дитина – всім вручили «Пам’ятки безпеки» та сувенірну продукцію із символікою ДСНС України.

Вас може зацікавити...
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 367 | Додав: Admin | Теги: ДСНС, Акція | Рейтинг: 1.0/1