Головна » 2016 » Березень » 29 » Cемінар-практикум «Упровадження мультимедійних технологій на заняттях з музики»
16:47
Cемінар-практикум «Упровадження мультимедійних технологій на заняттях з музики»

25 березня 2016 р. на базі Центру розвитку дитини №17 відбувся семінар-практикум «Упровадження мультимедійних технологій на заняттях з музики» для музичних керівників дошкільних навчальних закладів. У теоретичній частині семінару методист МК Зарицька А.Й. познайомила присутніх із завданнями та сучасними підходами до організації музичного виховання дошкільнят. Вихователь-методист ЦРД №17 Рашко Н.М. проінформувала про використання інформаційно-комунікаційних технологій в роботі музичного керівника. В практичній частині учасники методичного заходу познайомилися з презентацією досвіду музичного керівника ЦРД №17 Пархомчук О.П. по використанню комп’ютерних технологій на заняттях з музики, переглянули фрагменти музичного заняття та взяли участь в майстер-класі по створенню планів занять з мультимедійною презентацією.

    Під час проведення круглого столу учасники мали можливість поділитись власним досвідом з організації музично-творчої діяльності дітей дошкільного віку.

    В ході семінару-практикуму музичні керівники з’ясували теоретичні, методичні та практичні засади музичного виховання й розвитку дітей, а також особливості сучасних підходів до музичної діяльності дошкільнят.

Вас може зацікавити...
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 415 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0