Головна » 2015 » Листопад » 5 » Екскурсія до пожежно-рятувальної частини міста Коростеня
16:29
Екскурсія до пожежно-рятувальної частини міста Коростеня

3 листопада 2015 року до пожежно-рятувальної частини міста Коростеня завітали вихованці  дошкільного  навчального закладу №8. Екскурсія відбулася в рамках місячника безпеки життєдіяльності дітей.
      Найперше рятувальники запропонували маленьким гостям відвідати оперативно-диспетчерський пункт. Дошкільнята спостерігали за роботою диспетчера, який пояснив їм, як відбувається отримання тривожного виклику. Диспетчер також закликав малюків ніколи не телефонувати до служби «101» заради розваги, адже, можливо, саме в цю мить, коли телефонну лінію займає якийсь «жартівник», комусь насправді потрібна негайна допомога.
      Черговий по службі показав дітям брандспойти, сокири, пилку для різання металу, вогнетривкі костюми, рацію, величезні металеві кліщі.  Продемонстрував, як потрібно швидко надіти каску, протигаз. Діти отримали дозвіл оглянути пожежну машину,  посидіти у кабіні авто. Тож захопленню маленьких гостей не було меж – вони на мить відчули себе вогнеборцями, готовими мчати на пожежу.
      На закінчення  цікавої та пізнавальної екскурсії  пожежні закликали дошкільнят дотримуватися завжди правил пожежної безпеки, щоб не трапилось біди.

 

Вас може зацікавити...
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 607 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0