Головна » 2019 » Березень » 1 » Hарада заступників директорів з виховної роботи
14:02
Hарада заступників директорів з виховної роботи

28.02.2019 року на базі методичного кабінету відділу освіти відбулась нарада заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти міста Коростеня.  

На нараду були запрошені  начальник служби в справах дітей Фіцай Ніна Миколаївна та  старший інспектор ювенальної превенції Коростенського відділу поліції головного управління національної поліції в Житомирській області Яценко Ольга Василівна. 

Мета наради – обговорити проблемні питання спільної діяльності служби в справах дітей, ювенальної превенції відділу поліції та закладів освіти, щодо подолання злочинності, правопорушень, бездоглядності серед учнівської молоді, захисту прав дітей та дотримання законодавчої бази з даного питання.

Фіцай Н.М. та Яценко О.В. ознайомили заступників директорів з виховної роботи зі змінами в законодавстві: «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання». Обговорено Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)» та «Кодекс України про адміністративні правопорушення».

 Педагоги піднімали  проблемні питання  щодо взаємодії педагогічних колективів закладів освіти та відділу освіти зі спеціалістами служби в справах дітей, працівниками ювенальної превенції відділу поліції у вирішенні питань захисту прав дітей,  подолання злочинності, правопорушень, бездоглядності серед учнівської молоді міста Коростеня.

Вас може зацікавити...
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 496 | Додав: Admin | Теги: нарада, відділ освіти | Рейтинг: 0.0/0