Головна » 2015 » Січень » 9 » Конкурс православних різдвяних колядок
11:56
Конкурс православних різдвяних колядок

Відповідно до Положення про проведення конкурсу православних різдвяних колядок серед учнів загальноосвітніх, позашкільного навчальних закладів, з метою розвитку та пропагування православних християнських традицій та організованого культурного відпочинку дітей та учнівської молоді 05.01.2015 р. на базі КМГ було проведено ІІ (відбірковий) етап конкурсу православних різдвяних колядок.
У ІІ (відбірковому) етапі конкурсу взяли участь 116 учнів з 12-ти загальноосвітніх шкіл. Даний захід засвідчив, що у більшості навчальних закладах на належному рівні ведеться робота вчителями музичного мистецтва, педагогами організаторами та заступниками директорів з виховної роботи в напрямку пошуку та розвитку творчих обдарувань талановитої молоді, залученні дітей до вивчення та збереження фольклору. У всіх конкурсантів був правильно підібраний репертуар. Сценічний образ всіх колективів відповідав тематиці конкурсу.
За результатами конкурсу визнали переможцями і нагородили грамотами відділу освіти шкільні хори ЗОШ №1 (керівник колективу Яремчук В.І.), міської гімназії (керівник колективу Білошицький М.В.), міського ліцею (керівник колективу Рябушенко О.В.); сольного виконавця Васянович Н. (міська гімназія №7).

Вас може зацікавити...
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 512 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0