Головна » 2020 » Жовтень » 28 » Майстер-клас «Флораріум: пейзаж у мініатюрі»
17:05
Майстер-клас «Флораріум: пейзаж у мініатюрі»

28 жовтня 2020 року відбувся онлайн майстер-клас для педагогів закладів дошкільної освіти за темою: «Флораріум: пейзаж у мініатюрі».    

Починаючи зустріч, головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О. зазначила, що педагоги дошкільних закладів велику увагу приділяють ознайомленню дітей з природою, вчать дошкільників вирощувати та доглядати за рослинами. Щоб цей процес став більш цікавим і казковим, педагогічний колектив ДНЗ №19 запровадив у роботі з дітьми цікавий напрямок у флористиці – створення флораріуму. 

Вихователь-методист ДНЗ №19 Романчук Людмила Дмитрівна познайомила педагогів з видами флораріумів, основними критеріями у їх  виборі, розповіла, чому взагалі виникла ідея створення флораріумів у дошкільному закладі.

Ковальчук Оксана Петрівна, вихователь ДНЗ №19, звернула увагу, що зацікавити дітей доглядати і спостерігати за кімнатними рослинами, та ще й додати цьому процесу казковості, можна завдяки облаштуванню в груповій кімнаті флораріуму.

Людмила Дмитрівна провела майстер-клас для глядачів, продемонструвала поетапне створення флораріуму. По інший бік екрану педагоги долучилися до виготовлення власних шедеврів, презентувавши свої роботи у вигляді надісланих фото.

Проведений захід сприяв розкриттю творчого потенціалу педагогів дошкільних закладів міста та надихнув на нові ідеї.

Вас може зацікавити...
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 337 | Додав: Admin | Теги: флораріум, рослини, Майстер-клас | Рейтинг: 5.0/1