Головна » 2015 » Березень » 20 » Методоб’єднання на тему: «Формування природничо-екологічної компетенції дошкільників»
10:11
Методоб’єднання на тему: «Формування природничо-екологічної компетенції дошкільників»

18 березня на базі ЦРД №18 відбулося третє засідання методоб’єднання з проблеми «Формування природничо-екологічної компетенції дошкільників» для вихователів старших груп.

На даному засіданні розглядалося питання з формування природничо-екологічної компетенції дошкільників засобами експериментально-дослідницької діяльності у природі. Теоретичний блок захопив питання пов’язані з плануванням, структурою пошуково-дослідницької діяльності, етапами впровадження у роботу з дітьми старшого дошкільного віку, з якими виступила керівник методоб’єднання Воробйова Т.А.

Практично-інформаційний блок містив у собі перегляд заняття, метою якого було розкрити природничо-дослідницьку діяльність як чинник пізнавального розвитку дошкільників. Це стовідсотково вдалося зробити вихователю Петренко Наталії Анатоліїні із своїми вихованцями. Діти показали свої знання в області створення Землі, космосу, виникнення вулканів та гір, застосуванні гірських порід.

Учасники засідання взяли активну участь у проведенні інтерактивних ігор, які були направлені на уточнення знань щодо умов формування природничої компетенції, форм і методів роботи з дітьми, що сприяють реалізації освітньої лінії «Дитина у природному довкіллі».  

Вас може зацікавити...
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 776 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0