Головна » 2016 » Листопад » 28 » Місячник знань з основ безпеки життєдіяльності
13:48
Місячник знань з основ безпеки життєдіяльності

З 25 жовтня по 25 листопада в ДНЗ №8  проходив місячник знань з основ безпеки життєдіяльності з метою профілактичної роботи з дітьми та їх батьками щодо попередження травматизму.  В рамках проведення місячника систематично проходили виховні заходи, заняття, конкурси, вікторини, екскурсії за межі ДНЗ. Свої враження діти відображали в сюжетно-рольових іграх, в малюнках, аплікаціях та ліпленні.
       Батьки були активними помічниками педагогів. Так, вони охоче прийняли участь в  конкурсі малюнків «Щоб не трапилось біди», в фітнес-фестивалі нетрадиційних оздоровчих технологій.  
       Яскравим підсумком місячника знань з основ безпеки життєдіяльності стала драматизація музичної казки (на новий лад) «Вовк та семеро козенят». В театральному дійстві, яке підготувала вихователь Бех О.В., були задіяні діти старшої групи та школярі міської гімназії (колишні вихованці ДНЗ №8). Діти настільки вжилися в роль, що відчували себе «на сцені» цілком природньо. І в артистів, і у глядачів  був особливий піднесений настрій. Дійсно, такі моменти стають яскравими  митями у  дитячому житті, приносять їм радість, збагачують новими враженнями, закріплюють правила безпечної поведінки.

Вас може зацікавити...
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 438 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0