Головна » 2018 » Листопад » 9 » Освітні методики the LEGO Foundation в початковій школі. Шість цеглинок 2.0
11:04
Освітні методики the LEGO Foundation в початковій школі. Шість цеглинок 2.0

08 листопада 2018 року   на базі Коростенського міського ліцею відбувся супроводжуючий тренінг «Освітні методики the LEGO Foundation в початковій школі. Шість цеглинок 2.0»  для вчителів-учасників всеукраїнського експерименту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти».

Метою тренінгу є сприяння розвитку якості освіти через всебічний розвиток дитини, зокрема компетентностей, необхідних для навчання протягом життя та становлення педагога-фасилітатора, який прагне відійти від педагогіки копіювання, шаблонування, практики однієї правильної відповіді та нав’язування свого бачення дитині. В основу взаємодії дорослого і дитини покладено підхід «навчання через гру».

Тренінг провела Світлана Бондар, тренер The LEGO Foundation, яка розкрила нові прийоми та технології навчання за допомогою конструктора LEGO.

 Учасники тренінгу відвідали уроки вчителів пілотних класів Коростенського міського ліцею – Редчиць Н.М. та Матиль Л.В., які поділитися власним досвідом роботи з LEGO.

Педагоги мали можливість відчути позитивний вплив гри, як системи, методу, інструменту навчання та ключової форми взаємодії педагога і дитини, на розвиток мовлення, мислення, вміння працювати в команді та спілкуватися один з одним.

Вас може зацікавити...
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 761 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0