Головна » 2014 » Листопад » 3 » Семінар-практикум для резерву на керівні посади.
10:13
Семінар-практикум для резерву на керівні посади.

30 жовтня 2014 р. на базі ДНЗ №15 відбувся семінар-практикум для резерву на керівні посади в дошкільних навчальних закладах на тему «Системний підхід до організації правової освіти дітей та батьків».

З інформацією «Правова компетентність – важлива умова вдосконалення управлінської діяльності керівника дошкільного навчального закладу» виступила перед присутніми головний спеціаліст міськво Зубрицька О.О, яка озвучила головні завдання з правового виховання дошкільників:  
- допомогти дитині зрозуміти й  осмислити свої елементарні права;
- формувати почуття самоповаги,  поваги до власних прав і прав інших людей;
- розвивати прагнення дитини реалізувати свої права, не порушуючи прав оточуючих людей.

    Як виконуються ці завдання,  як організована навчально-виховна робота з дітьми та просвітницька робота з батьками з правового виховання дошкільників поділилася завідувач ДНЗ №15 Цуман Т.П. Презентація досвіду супроводжувалася демонстрацією слайдів з питань правового виховання дошкільників.

Педагоги закладу продемонстрували важливість соціально-правової охорони дитинства,  захисту інтересів дитини, необхідність правової освіти  дошкільнят в проведенні розваги з дітьми старшої групи «Знай свої права дитино!». 

Учасники семінару переглянули виставку навчально-методичних посібників, наочності, ігрового матеріалу, підібрану для реалізації розділу «Основи правової культури». 

Підводячи підсумок роботи семінару з правового виховання,  учасники ще раз підкреслили важливість соціально – правової охорони дитинства, захисту інтересів дітей, правової освіти дошкільників, спрямованої на пошук та впровадження інноваційних форм і підходів до організації правової роботи. 

Вас може зацікавити...
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 759 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2