Головна » 2015 » Грудень » 1 » Семінар-практикум «Медико-педагогічний контроль за фізичним розвитком дошкільників»
15:22
Семінар-практикум «Медико-педагогічний контроль за фізичним розвитком дошкільників»

30 листопада 2015 року на базі ДНЗ №20 відбувся семінар-практикум за проблемою «Медико-педагогічний контроль за фізичним розвитком дітей дошкільного віку», на якому були присутні вихователі-методисти та ст. медсестри дошкільних навчальних закладів. Про стан та ефективність фізкультурно-оздоровчої роботи в дошкільних закладах проінформувала учасників семінару головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О., відмітивши негативну тенденцію захворюваності дітей, наголосила на впровадженні активних здоров’язбережувальних інноваційних технологій по зміцненню здоров’я дошкільників. Досвідом роботи по забезпеченню  методичного супроводу медико-педагогічного контролю за фізичним вихованням дітей поділилась вихователь-методист ДНЗ №12 Коровкіна Н.Г. Методику  здійснення моніторингу якості проведення фізкультурно-оздоровчої роботи з дошкільниками запропонувала для присутніх завідуюча ДНЗ №5 Кузьмінська Н.В.

Педколектив ДНЗ №20 презентував досвід роботи по організації фізкультурно-оздоровчої роботи. Присутні переглянули заняття з фізкультури в старшій групі. Інструктор з фізкультури Пікуль М.Г. презентувала досвід роботи по впровадженню степ-аеробіки в практику роботи з дітьми, використання масажів, створення осередку рухової активності дітей. На змістовні напрямки медико-педагогічного контролю наголосили в своїх виступах завідуюча  Вигівська Л.В.. вихователь-методист Лебединська  І.А., ст.медсестра Бальме О.М. ДНЗ №20.

В підсумку роботи семінару методист міського методкабінету Зарицька А.Й. наголосила на послідовній роботі всіх учасників освітнього процесу ДНЗ по забезпеченню та зміцнення здоров’я дошкільників.

 

Вас може зацікавити...
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 675 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0