Головна » 2013 » Березень » 11 » Семінар-практикум вчителів-логопедів та вихователів дошкільних навчальних закладів.
11:32
Семінар-практикум вчителів-логопедів та вихователів дошкільних навчальних закладів.

26 лютого 2013 року на базі Центру розвитку дитини №18 відбувся міський семінар-практикум вчителів-логопедів та вихователів дошкільних навчальних закладів на тему: «Шляхи реалізації особистісно зорієнтованої моделі навчання і виховання в групах дітей з вадами мови».

На логопедичному занятті «Зимова подорож» вчитель-логопед ЦРД № 18 Бойко Л.В. показала впровадження дидактичних інтерактивних ігор, що дає можливість навчатися дітям у більш легкій, невимушеній формі, поєднуючи гру з іншими корекційними методами, спрямованими на виправлення вад мовлення.

Вчитель-логопед методкабінету відділу освіти Задворнова О.М. проінформувала присутніх про основні вимоги до проведення корекційно-відновлювальної роботи у групах компенсуючого типу. В ході семінару всебічно розглянуто питання практичного використання інноваційних технологій, креативних ідей під час розвитку мовленнєвої комунікації у дітей з вадами мови. Учитель-логопед ДНЗ №6 Ососок Л.В поділилась інноваційними методами та прийомами з подолання мовленнєвих вад у дошкільників, презентувала практичні шляхи реалізації можливостей кожної дитини. Завідуюча ЦРД №18 Воєводова Г.В., вихователь ЦРД №17 Бульбич Т.В. поділились досвідом по взаємодії з вчителем-логопедом в організації навчально-виховної роботи з дітьми.

При підведенні підсумків учасники семінару дійшли до висновку про необхідність раннього виявлення, комплексного корекційного впливу для подолання мовленнєвих вад.

Вас може зацікавити...
Переглядів: 837 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1