Головна » 2013 » Лютий » 14 » Школа – колиска самостійності
15:54
Школа – колиска самостійності

      Школа – колиска самостійності кожної людини. Саме тут людина перетворюється з індивіда в індивідуальність, неповторну особистість, громадянина, творця майбутнього. Всі найвідоміші діячі науки, мистецтва, техніки колись були першокласниками. І, напевне,  саме школа дала поштовх до розвитку їх талантів.

      Коростенська  ЗОШ №10 теж багата своїми відомими випускниками, серед яких кандидати наук і генерали, художники і музиканти, спортсмени, представники інших потрібних професій.

      Вже доброю традицією нашої школи стало проведення щороку в лютому «Тижня шани школи», в період якого діти можуть  висловити слова подяки тим, хто щоденно піклується про них і дарує  знання. У рамках цьогорічного святкового тижня приємною несподіванкою для вчителів школи стала виставка-конкурс «Творчий портрет мого класного керівника», в якому учні мали можливість виразити всю любов до своїх наставників.  Крім того, кожен учнівський колектив середньої та старшої ланки поділився історією свого класу  у виставці «Літопис мого класу». Але, як завжди, найяскравішою подією тижня став конкурс учнівської творчості «Таланти твої, десята!», в якому всі бажаючі отримали змогу показати свої  здібності до вокалу, грі на музичних інструментах, хореографії, акторської майстерності.  Підтримка та любов глядачів не оминула жодного з учасників. У результаті конкурсу всі юні таланти були нагороджені грамотами або подяками. А присутні учні, батьки учасників, вчителі  отримали безліч яскравих вражень та позитивних емоцій.

     Сподіваємося,  що наші шкільні традиції не втратяться, а лише примножаться. А кожен учень буде шанувати  свою рідну школу,  захищати її гідність своїми гарними знаннями та досягненнями.

Вас може зацікавити...
Переглядів: 622 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0