Головна » 2016 » Квітень » 22 » Творчий звіт педколективу дошкільного навчального закладу №12
10:46
Творчий звіт педколективу дошкільного навчального закладу №12

           21 квітня 2016 р. відбувся творчий звіт педагогічного колективу ДНЗ №12, на якому були присутні вихователі-методисти та вихователі дошкільних навчальних закладів міста - учасники клубу еліти «Надія». Завідуюча ДНЗ №12 Куришко Г.А. проінформувала про надбання педколективу в формуванні творчої особистості дошкільників, підготовці їх до шкільного навчання.  Педагоги презентували досвід роботи з мовленнєвого розвитку, зображувальної діяльності, музичного та сенсорного розвитку, театралізованої діяльності, патріотичного, екологічного виховання та з безпеки життєдіяльності. Практичний психолог Башинська Л.В. познайомила присутніх з специфікою психологічного супроводу дітей дошкільного віку.

             Учасники заходу, Вигівська Л.В., зав.ДНЗ №20, Вигівська О.В., вихователь-методист ДНЗ №11, Васянович Т.М., вихователь-методист ДНЗ №9, Рашко Н.М., вихователь-методист ЦРД №17, відмітили належний рівень методичної роботи, інноваційної діяльності. Головним у системі роботи пеколективу  є ситуація спільної продуктивної та творчої діяльності педагога й дитини,  що впливає на процес становлення особистості, формування життєвої компетентності.

              Головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О., методист міського методкабінету Зарицька А.Й. зазначили, що захід проведено на високому методичному рівні, оригінально розкрито проблему організації навчально-виховного процесу з дошкільнятами.

              Виступи дітей продемонстрували результативність творчої діяльності педагогів дошкільного закладу.

              Проведений захід став стимулом для працівників дошкілля  щодо вдосконалення дієвості та результативності по формуванню базових компетентностей у дітей відповідно до вимог Державного стандарту дошкільної освіти.

Вас може зацікавити...
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 394 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0