Головна » 2023 » Жовтень » 18 » ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!
16:21
ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

17 жовтня 2023 року на базі комунального закладу позашкільної освіти «Обласний центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради відбулася IX обласна виставка-конкурс «Осінні фантазії». За підсумками журі вихованці закладів загальної середньої освіти Коростенської міської територіальної громади вибороли два призових місця: ІІІ місце в номінації «Ікебана та просторові композиції» посіла учениця 9-А класу КМЛ №4 Горбата Вікторія з роботою «Древлянська бавовна» (керівник Чаплик Юлія Вікторівна); ІІІ місце в номінації «Художня обробка деревини» здобув учень 9 класу Кожухівської гімназії Яценко Максим з роботою «Разом ми сила» (керівник (Бех Максим Олександрович).

Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради вітає переможців виставки-конкурсу та щиро дякує педагогам за підтримку талановитих, здібних та обдарованих дітей і сумлінну працю з підготовки переможців.

Бажаємо не зупинятися на досягнутому, перемагати у будь-якому життєвому бою. Натхнення вам, творчості і позитиву на кожен день! Разом до ПЕРЕМОГИ!

Вас може зацікавити...
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 45 | Додав: Admin | Теги: Конкурс, осінні фантазії, відділ освіти, переможці | Рейтинг: 0.0/0