Головна » 2023 » Листопад » 28 » Вітаємо з перемогою!
11:04
Вітаємо з перемогою!

На базі обласного еколого-натуралістичного центру Житомирської обласної ради відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу методичних моделей закладів загальної середньої освіти та позашкільної освіти з національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Виховати особистість». За підсумками журі у номінації «Заступник директора з виховної роботи закладу загальної середньої освіти та позашкільної освіти» І місце виборола Мельниченко Тетяна Анатоліївна, заступник директора з виховної роботи Малозубівщинського ліцею Коростенської міської ради, ІІ місце посіла Завадська Інна Миколаївна, заступник директора з виховної роботи Коростенського міського ліцею №4 Житомирської області.

Відділ освіти вітає з перемогою у конкурсі та бажає  подальших успіхів і здобутків, нових перемог і досягнень. Нехай життя подарує ще багато можливостей у житті реалізувати свої заповітні мрії.   

Миру всім нам і скорішої Перемоги!

Вас може зацікавити...
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 40 | Додав: Admin | Теги: заклад, особистість, Конкурс, Заступник, відділ освіти | Рейтинг: 0.0/0