Головна » 2020 » Грудень » 9 » Всеукраїнський конкурс «БлагоДІЙники в дії»!
15:34
Всеукраїнський конкурс «БлагоДІЙники в дії»!

Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради доводить до відома педагогів закладів освіти міста інформацію від Благодійного фонду "Щаслива лапа"

"Cтартує Всеукраїнський конкурс «БлагоДІЙники в дії»! Благодійний конкурс з мега подарунками!

Шановні педагоги, маємо для вас неймовірну новину: в рамках нашого освітнього проєкту «Біоетика» Благодійного фонду «Щаслива лапа» для середніх загальноосвітніх навчальних закладів України стартує Всеукраїнський конкурс «БлагоДІЙники в дії».

Головний подарунок конкурсу – телевізор діагоналлю 43 дюйми!

Суть конкурсу

Учні 6-7 класів мають обрати та виконати всім класом від 3-х завдань з переліку запропонованих в умовах конкурсу. Зробити фото- та відеозвіт процесу та результату виконання кожного завдання.

Подарунки

Школа-переможець у кожній категорії отримає у подарунок* телевізор діагоналлю 43 дюйми від партнерів конкурсу – Фокстрот.

Найактивніші та найстаранніші класи** зі шкіл-переможців одержать настільні гри «Happy Paw» від БФ «Щаслива лапа» та ТМ «Purina» для кожного учня та учениці.

Детальніше ознайомитись з усіма умовами конкурсу можна за посиланням – https://happypaw.ua/ua/bioethics/contests/one/11

* Подарунок буде передано навчальному закладу по акту прийому-передачі безповоротної матеріальної (благодійної) допомоги.

** кількість та перелік класів погоджуєься школами з організаторами конкурсу.

Також, нагадуємо, що на сайті нашого Фонду ви можете знайти безкоштовні цікаві та повчальні методичні матеріали (конспекти уроків, розваг, квестів та готові онлайн уроки) для роботи з дітьми різного віку – https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials   

 

Вас може зацікавити...
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 224 | Додав: Admin | Теги: відділ освіти, учні, школи, Конкурс | Рейтинг: 0.0/0