Головна » 2013 » Січень » 10 » ЗНО - 2013
23:00
ЗНО - 2013

Зовнішнє незалежне оцінювання бажаючих вступати в 2013 році до вищих навчальних закладів буде проводитися з таких предметів: українська мова і література, історія України, всесвітня історія, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, світова література, одна з іноземних мов (за вибором): англійська, німецька, французька, іспанська.

Кожен абітурієнт матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.

Тести для зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії будуть перекладені кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами; світової літератури – російською мовою.

Реєстрація осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання здійснюватиметься з 4 січня до 5 березня 2013 року.

Пункт реєстрації:

Методичний кабінет міського управління освіти та науки
м. Коростень, вул. Грушевського, 66
ПІБ реєстратора  Рудик Сергій Васильович
Телефон  (04142)44442
Графік роботи  
08.00-17.00 понеділок,середа, п?ятниця, 
15.00-17.00-вівторок,четвер, 
перерва 12.00-13.00, 
вихідний-субота, неділя

Для реєстрації особа повинна до регіонального центру оцінювання якості освіти надіслати поштою не пізніше 05 березня 2013 року (бажано цінним листом із описом вкладення) комплект документів:

Обов’язково:

    Заяву-реєстраційну картку. Сформувати її потрібно за допомогою Програми створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти ЗНО в 2013 році (далі – Програма реєстрації), розміщеної на веб-сайтах Українського та регіональних ЦОЯО. Створити заяву-реєстраційну картку, використовуючи Програму реєстрації, Ви зможете самостійно або звернувшись за допомогою до працівника пункту реєстрації (інформація про адреси та графік роботи Пунктів реєстрації буде розміщена на сайтах РЦОЯО). Після того, як Ви роздрукуєте заяву-реєстраційну картку, заповніть її власноруч і в спеціально відведених місцях наклейте дві ідентичні фотокартки розміром 3х4 см.
    Копію паспорта (сторінка №1 з фотокарткою, прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження) або свідоцтва про народження (для осіб, яким станом на 01 вересня 2012 року не виповнилося шістнадцять років).
    Довідку з місця навчання за зразком, установленим Українським центром оцінювання якості освіти для осіб, які здобудуть повну загальну середню освіту в 2013 році, або копію атестата.

За потребою:

    Копію документа про зміну прізвища, ім'я, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних).
    Висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (для осіб, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях).
    Переклад документів українською мовою, завірених нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою).

На копіях документів, що надаються для реєстрації, напишіть «Згідно з оригіналом» (без лапок), поставте особистий підпис і зазначте власне прізвище, ініціали та дату засвідчення копії.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який буде надіслано Вам рекомендованим листом разом із:

    реєстраційною карткою абітурієнта;
    інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2013 рік»;
    повідомлення про створення особливих (специфічних) умов для проходження зовнішнього оцінювання та висновок закладу охорони здоров’я (особам, які надали відповідний висновок).

Якщо протягом трьох тижнів з моменту відправлення реєстраційних документів Ви не отримали Сертифікат або лист з відмовою в реєстрації, зверніться до відповідного регіонального центру за телефоном інформаційної підтримки.

Для кожного зареєстрованого абітурієнта на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.

Вас може зацікавити...
Переглядів: 580 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0