Головна » 2019 » Листопад » 26

Пробне ЗНО-2020

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 276 | Дата: 26.11.2019
Пробне ЗНО-2020

Участь у пробному тестуванні дасть можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2020 триватиме з 3 до 24 січня. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 380 | Дата: 26.11.2019
Міський етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

З метою сприяння утвердженню державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання пошани до культури і традицій українського народу серед учнів 3-11 класів 25 листопада 2019 року було проведено міський етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Конкурс був організований як творче змагання учнівської молоді, яка має певний рівень знань з української мови не тільки в межах навчальної програми, а й виявляєзнання мовних тонкощів, історії розвитку української мови, має філологічні здібності, а також демонструє творчий підхід до розв'язання мовних проблем. ... Читати далі »