Головна » 2021 » Грудень » 09

Зустріч з представниками управління Державної служби якості освіти у Житомирській області

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 186 | Дата: 09.12.2021
Зустріч з представниками управління Державної служби якості освіти у Житомирській області

Повноваження органів місцевого самоврядування щодо забезпечення якісної освіти – основна тема зустрічі голови Коростенської міської територіальної громади Володимира Москаленка, заступника міського голови Олександра Синицького, начальника відділу освіти Алли Краснокутської з начальником управління Державної служби якості освіти у Житомирській області Олексієм Редьком та працівниками ДСЯО, яка відбулася 8 грудня 2021 року. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 158 | Дата: 09.12.2021
Інформація щодо проведення переговорної процедури

Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради інформує про проведення переговорної процедури закупівлі телевізійного й аудіовізуального обладнання «Засоби навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи (в комплекті)» для закладів загальної середньої освіти та обґрунтування щодо застосування переговорної процедури.

Ознайомитися з документом


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 167 | Дата: 09.12.2021
Інформація щодо проведення переговорної процедури

Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради інформує про проведення переговорної процедури закупівлі продуктів харчування (оброблені фрукти та овочі «Квашені огірки, квашена капуста») на заклади дошкільної освіти та обґрунтування щодо застосування переговорної процедури.

Ознайомитися з документом


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 163 | Дата: 09.12.2021
Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» - 2022

В рамках відзначення Дня охорони праці та з метою привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці та виховання високої культури безпеки праці серед дітей та юнацтва, сприяння розвитку дитячої творчості, виявленню, відбору та підтримці талановитої молоді ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» розпочато роботу з проведення ХІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» - 2022. До участі у конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 18 років.

З умовами конкурсу можна ознайомитися тут.