Головна » 2019 » Листопад » 29 » Cемінар-практикум вчителів з основ здоров`я
16:32
Cемінар-практикум вчителів з основ здоров`я

29 листопада 2019 року на базі ЗОШ№8, з метою висвітлення теми «Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя», поширення досвіду роботи вчителів основ здоров`я закладів загальної середньої освіти міста, відбувся міський семінар-практикум вчителів з основ здоров`я.  
З вітальним словом до присутніх звернулась Рацун С.М., методист міського методичного кабінету. Вона окреслила пріоритетні напрямки методичного супроводу у підвищенні професійної компетентності вчителів щодо формування здоров`ясприятливого освітнього середовища у сучасному закладі загальної середньої освіти в процесі викладання основ здоров`я. Презентацію освітнього закладу провела Бондар Людмила Миколаївна, директор ЗОШ№8, а також розкрила питання «Управління процесом мотивації в учнів ціннісного ставлення до здоров’я». 
У ході теоретичної частини вчителі були ознайомлені з компонентами та показниками професійної мобільності педагога. Із сучасними підходи щодо формування в учнівської молоді здорового способу життя в процесі вивчення основ здоров’я ознайомила Грищук Юлія Вікторівна на круглому столі з учнями 9 класу «Здоров`я – найцінніший скарб». 
На завершення семінару учасники обговорили почуті доповіді, висловили свої враження та побажання. Зокрема, було відзначено, що професійну мобільність можна розглядати як засіб і як результат освоєння новацій учителем, який свідомо включається в інноваційну педагогічну діяльність і фундаментально підготовлений до здійснення цього процесу і педагоги тим інтенсивніше залучені в інноваційний процес, чим вищий рівень розвитку їх соціально-професійної мобільності.

 

 

Вас може зацікавити...
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 290 | Додав: Admin | Теги: Cемінар-практикум | Рейтинг: 0.0/0