Головна » 2019 » Лютий » 21 » Клуб молодого вихователя
14:49
Клуб молодого вихователя

21 лютого 2019 року на базі ЦРД №4 відбулося чергове засідання Клубу молодого вихователя на тему: «Розвиток творчого потенціалу особистості сучасного дошкільника засобами гурткової роботи». 

Керівник клубу, вихователь-методист ДНЗ №21, Павловська Л.І., розповіла про актуальність організації гурткової роботи з дошкільниками. Звернула увагу молодих вихователів на позитивні сторони і наявні проблеми в організації та проведенні гурткової роботи з дітьми.

Молоді педагоги вправлялися у визначенні таких понять як творчість, творча уява, креативність тощо. Під час творчого завдання мали можливість самостійно придумувати назви гуртків відповідно до освітніх ліній програми розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля», створивши квітку-семибарвицю.

Вихователь-методист ЦРД №4 Давидюк О.В. ознайомила колег з системою гурткової роботи, яка проводиться в центрі, представила виставку дитячих робіт, виконаних гуртківцями. 

Керівник гуртка ЦРД №4 Павловська Ю.С. провела з присутніми  майстер-клас по виготовленню вітальних листівок до свята 8 Березня, використовуючи технологію ниткографії. А керівник гуртка Бойко А.О. провела майстер-клас з латиноамериканського танцю Бачата.

Молоді педагоги отримали задоволення та піднесений настрій, почерпнувши нові знання з організації гурткової роботи з дошкільниками.

Вас може зацікавити...
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 321 | Додав: Admin | Теги: молодий вихователь, ДНЗ№21, Семінар | Рейтинг: 0.0/0