Головна » 2023 » Грудень » 13 » Конкурс дитячих малюнків «Різдвяне сяйво»
12:05
Конкурс дитячих малюнків «Різдвяне сяйво»

Напередодні Різдва управління соціальної політики Коростенської районної військової адміністрації оголошує конкурс дитячих малюнків «Різдвяне сяйво». До участі у конкурсі запрошуються діти шкільного віку (7-17 років), які проживають в Коростенському районі.

Умови проведення конкурсу:

  1. Конкурс проводиться з 8 по 18 грудня 2023 року.
  2. Остаточне визначення переможців відбудеться колегіально, організованим комітетом до 25 грудня 2023 року.
  3. Роботи направляти за адресою: місто Коростень, вул. І. Франка, 5, каб.11 (відділ підтримки сім`ї та координації надання соціальних послуг управління соціальної політики Коростенської райвійськадміністрації) в строк до 15.00 год. 18 грудня 2023 року.
  4. Всі роботи, які беруть участь у конкурсі, авторам не повертаються, рецензії на них не видаються.
  5. Організатор конкурсу має право одноосібно змінювати умови конкурсу та вносити зміни в Порядок нагородження переможців.
  6. Конкурсанти при направленні конкурсної роботи дають згоду на збір та обробку персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних», погоджуються на безоплатне розповсюдження та розміщення конкурсних робіт, зокрема і в мережі Інтернет: погоджуються з його умовами та визнають результати конкурсу.
  7. Наданням роботи на конкурс автор підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, а також згоду на публікацію конкурсної роботи без будь-яких претензій щодо авторського права.

На зворотному боці кожної роботи на окремій табличці (етикетці) зі щільного білого паперу розміром 9*12 см друкованим текстом зазначається: ПІБ, вік, контактний телефон, домашня адреса конкурсанта та коротенька розповідь про свою сім`ю (2-3 речення).

Роботи оцінюються за такими критеріями:

  • відповідність та повнота розкриття теми;
  • творчий підхід, креативність, оригінальність.

Визначення та нагородження переможців конкурсу:

  1. Переможці конкурсу будуть відзначені дипломами та подарунками.
  2. Організатором конкурсу передбачені І, ІІ та ІІІ призові місця.
  3. Для забезпечення підготовки та проведення конкурсу в установленому порядку можуть залучатися благодійні внески та інші джерела, не заборонені чинним законодавством України.
  4. Грошові еквіваленти призів не виплачуються.
  5. Інформація про хід та результати конкурсу будуть опубліковані на офіційному сайті Коростенської районної військової адміністрації.

Запрошуємо взяти участь у конкурсі.

Вас може зацікавити...
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 36 | Додав: Admin | Теги: різдвяне сяйво, умови, конкурс малюнків, переможці | Рейтинг: 0.0/0