Головна » Архів матеріалів

13 жовтня у ЗОШ №13 відбулося спортивне свято

Категорія: ЗНЗ | Переглядів: 451 | Дата: 16.10.2015
13 жовтня у ЗОШ №13 відбулося спортивне свято

13 жовтня у ЗОШ №13 відбулося спортивне свято «Козацькі баталії», присвячене Дню захисника України.

У ньому взяли участь хлопці 5-11 класів. На свято завітали учасники АТО. Микитчук Олександр Федорович подарував школі прапор, з яким його підрозділ ішов у бій. Від шефів школи, Коростенського заводу теплотехнічного обладнання, учні отримали подарунки – спортивну форму. ... Читати далі »

Категорія: ЗНЗ | Переглядів: 470 | Дата: 16.10.2015
Урочиста лінійка з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому воїну АТО

13 жовтня у Коростенській міській гімназії було проведено урочисту лінійку з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому воїну АТО, учню ЗОШ№4 Романчуку Сергію Михайловичу. На лінійці виступали міський голова Москаленко В.В., співорганізатор громадської організації «Братство АТО» Ковальчук В.А., учитель гімназії Козак С.В., священик Віталій. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 456 | Дата: 16.10.2015
Круглий стіл на тему: «Законопроект «Про освіту»

12 жовтня 2015 року в  Палаці культури ім. Т.Шевченка  за ініціативи народного депутата України Арешонкова В. Ю. відбувся круглий стіл на тему: «Законопроект «Про освіту»: спірні питання і шляхи їх вирішення». До участі у ньому були запрошені педагогічні працівники міста Коростеня та Коростенського району. Ректор інституту післядипломної педагогічної освіти Смагін І. І. виокремив перспективні напрямки освіти дорослих. З аналізом та конкретними пропозиціями до проекту закону виступили кандидати педагогічних наук Орлова О. А., методист Лаврінчук З. І. Учасники круглого столу в ході обговорення внесли ряд слушних зауважень. ... Читати далі »

Категорія: ЗНЗ | Переглядів: 508 | Дата: 16.10.2015
Учні 10-11 класів шкіл міста відвідали Ушомирську військову частину

12 жовтня 2015 року учні 10-11 класів шкіл міста відвідали Ушомирську військову частину. Начальник військової частини 1796 підполковник Іванів Віктор Іванович організував для учнів цікаву пізнавальну екскурсію. ... Читати далі »

Категорія: ДНЗ | Переглядів: 600 | Дата: 15.10.2015
Тиждень знань правил дорожнього руху в ДНЗ №8

Сьогодні проблема безпеки життєдіяльності розглядається як базисна потреба людини, тому на дошкільний заклад покладається відповідальність за цілеспрямоване формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 562 | Дата: 01.10.2015
Вітання з Днем Вчителя
Вітання з Днем Вчителя! ... Читати далі »
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 520 | Дата: 30.09.2015
Всеукраїнський День дошкілля
25 вересня 2015 р. в святковій залі на базі Центру розвитку дитини №18 м.Коростеня для працівників дошкільних закладів міста відбулося відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля. ... Читати далі »
Категорія: ЗНЗ | Переглядів: 472 | Дата: 29.09.2015
Коростенська ЗОШ №2 знову приймала гостей

25 вересня Коростенська ЗОШ №2 знову приймала гостей. Коростенський меценат, директор КЗОТ Головійчук Олег Сергійович привітав юних футболістів, які в боротьбі за " Кубок Деруна" зайняли 3 місце та подарував їм  нові футбольні форми. Звернулися до учнів голова Коростенської футбольної спілки Артем Миловидов та футбольний тренер Олександр Бондарчук, які побажали нових звершень та запросили школярів до занять в футбольній секції. Також учні нашої школи прийняли в дарунок від воїнів АТО український стяг з підписами і побажаннями та подякували воїнам за те, що вони захищають нашу землю. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 489 | Дата: 29.09.2015
Класний керівник року 2016

У Міністерстві освіти і науки підписано наказ, яким передбачено проведення Всеукраїнського конкурсу "Класний керівник року".

У відомстві зазначають, що метою конкурсу є сприяння зростанню престижності звання класного керівника, його ролі і статусу як компетентного педагога ХХІ століття.

Згідно з документом, конкурс "Класний керівник року" буде проведено серед класних керівників 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів незалежно від підпорядкування, типів і форм власності.

Конкурс буде проведено у три тури, перший з яких має відбутися вже у вересні-жовтні.

Обласні конкурси відбудуться у листопаді, а фінальний – у грудні.

Організаційно-методичний супровід першого та другого турів конкурсу здійснюватимуть інститути післядипломної педагогічної освіти, а керівництво фінального туру покладено на Інститут модернізації змісту освіти.

Фінансування підготовки та проведення конкурсу, згідно з наказом Міносвіти, здійснюватиметься за рахунок коштів місцевих бюджетів і за рахунок коштів, що не заборонені законодавством України.


« 1 2 ... 83 84 85 86 87 ... 103 104 »