Головна » Архів матеріалів

Продовжується співпраця з благодійними організаціями

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 77 | Дата: 31.05.2023
Продовжується співпраця з благодійними організаціями

Відділ освіти продовжує активно співпрацювати зі Шведською місією «Вінден». Сьогодні, 31 травня, заклади дошкільної освіти Коростенської МТГ отримали від благодійної організації офісний папір для використання в роботі. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 54 | Дата: 30.05.2023
Зі Святом останнього дзвоника

Дорогі діти! Шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети, педагогам та батькам – мудрості і терпіння.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, миру і спокою в родинах та в Україні!


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 63 | Дата: 29.05.2023
Відкрито клас безпеки в Коростенського міському ліцеї №9

29 травня 2023 року на базі Коростенського міського ліцею №9 відкрито клас безпеки, технічне оснащення якого дозволяє з використанням інтерактивних форм забезпечити освітній процес та постійну взаємодію всіх його учасників. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 62 | Дата: 26.05.2023
Вітаємо з перемогою!

Вихованці Коростенської ДЮСШ Рябчун Владислав, Вигівський Данило, Рудий Валентин та Ейсмонт Артур (тренер Медведчук В. В.) у складі команди Житомирської області взяли участь у V літній Гімназіаді України з легкої атлетики, яка відбулася у м. Львові з 22 по 24 травня 2023 року. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 58 | Дата: 23.05.2023
Спортивні змагання завершено!

Спортивні змагання серед школярів закладів загальної середньої освіти завершились. 22 травня 2023 року на базі стадіону «Спартак» відбулася церемонія нагородження команд-переможців: ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 136 | Дата: 22.05.2023
МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ

Компанія "SEO.UA" - один з лідерів з комплексного просування сайтів оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень!
Мета: допомогти розвитку суспільно активної молоді, яка поєднуватиме в собі високу професійну компетентність, культурну ерудицію, духовність, моральність і особисту
відповідальність. Вже завтра майбутнє опиниться в руках молодих людей, тому ми прагнемо допомогти їм у визначенні вектору свого розвитку, щоб наша країна мала світле майбутнє.
Якщо ти громадянин України, навчаєшся в українському навчальному закладі, тоді мерщій обирай тему та пиши свою конкурсну роботу.

Важливо встигнути надіслати роботу до 22.06.2023 року на електронну адресу: scholarship@seo.ua.

З прикладами статей, оформленням та стилістикою можна ознайомитись в блозі компанії: https://seo.ua/uk/blog

Теми для статей, та всі деталі проведення конкурсу зазначені на
сторінці гранту: https://seo.ua/uk/scholarship

Бажаємо успіхів у житті та наснаги у навчанні!
Слава Україні!


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 74 | Дата: 19.05.2023
Результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 10 класу на 2023-2024 н.р.

Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради інформує про результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 10 класу на 2023-2024 н.р.

Ознайомитися з результатами_1

Ознайомитися з результатами_2


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 66 | Дата: 02.05.2023
Спартакіада розпочалася

Спортивні змагання серед школярів закладів загальної середньої освіти розпочалися легкоатлетичним кросом пам’яті нашого земляка-коростенця, багаторазового призера чемпіонатів України з бігу, члена збірної команди України, Олександра Сербінова, який загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Змагання виявилися довгоочікуваними – 20 команд закладів освіти Коростенської міської територіальної громади вийшли на бігові доріжки стадіону «Спартак». ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 64 | Дата: 01.05.2023
Екскурсія університетом

28 квітня 2023 року відбулася профорієнтаційна екскурсія до Київського університету культури, яку відвідало 40 випускників одинадцятих класів закладів загальної середньої освіти Коростенської міської територіальної громади. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 66 | Дата: 28.04.2023
Допомога від UNICEF

Заклади дошкільної освіти Коростенської міської територіальної громади отримали допомогу від ГО «НЕУРЯДОВА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН», куди увійшли групові набори для дозвілля та психологічної підтримки дітей і батьків, набори «Раннє дитинство», масляні радіатори-обігрівачі та аптечки класу А. Щира подяка громадській організації за турботу та підтримку у воєнний час, за особливу увагу до наших дітей!


« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 103 104 »