Головна » Архів матеріалів

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!!!

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 67 | Дата: 20.02.2023
ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!!!

Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради вітає з перемогою в обласному етапі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина – Україна» у напрямку «З попелу забуття» учнів 9-го класу Коростенського міського ліцею №7 Пашинську Дарину, Аврамчук Анну, Рибачука Олександра, Рябуш Ангеліну та вчителя музичного мистецтва Васянович Лідію Андріївну (диплом ІІІ ступеня) та учнів Сарновицького ліцею Пруса Валентина, Харченка Михайла та вчителі географії Толочка Василя Микитовича у напрямку «Географія рідного краю» (диплом ІІ ступеня).  ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 67 | Дата: 20.02.2023
Уроки безпеки в закладах освіти

Проведення уроків безпеки для дітей та школярів стали обов’язковою частиною сучасної освіти, адже формування навичок поведінки у надзвичайних ситуаціях, розвиток вмінь швидко реагувати на потенційні ризики та безпомилково діяти в умовах загроз різного характеру – це потреба часу. Війна змінила наші пріоритети. Знання, які рятують життя, потрібні кожному. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 86 | Дата: 13.02.2023
Продовжується співпраця з благодійними організаціями

Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради продовжує плідну співпрацю з Благодійною місією «Вінден», завдяки чому для закладів дошкільної освіти Коростенської міської територіальної громади придбано холодильники (ЗДО №5,8,10,13,15,21), пральні машини-автомати (ЦРД №17, ЗДО №16,19,21, Грозинський ЗДО). Крім того, 18 закладів освіти отримали 20 конвекторів для обігріву приміщень. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 83 | Дата: 09.02.2023
Запрошуємо вихователів Житомирщини долучитися до масштабного проєкту ЮНІСЕФ

ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн», як імплементуючий партнер Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у Житомирській області, запрошує працівників закладів дошкільної освіти регіону долучитися до крос-секторального проєкту. Це можливості для вихователів здобути нові навички та знання, а для дітей можливість наздогнати пропущений з якихось причин навчальний матеріал. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 80 | Дата: 27.01.2023
До відома батьків щодо організації харчування дітей у закладах дошкільної освіти у 2023 році

Організація харчування дітей у закладах дошкільної освіти у 2023 році

Відділ освіти інформує, що на виконання рішення виконавчого комітету Коростенської міської ради від 18.01.2023р. №9 «Про затвердження граничної вартості харчування в день на одну дитину та встановлення батьківської плати в закладах дошкільної освіти Коростенської міської територіальної громади на 2023 рік» встановлено граничну вартість харчування в день на одну дитину згідно з нормами харчування у закладах дошкільної освіти Коростенської міської територіальної громади на 2023 рік у розрізі вікових категорій: ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 113 | Дата: 27.01.2023
Розширена нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Зустріч міського голови з представниками відділу освіти та директорами шкіл відбулася в приміщенні міської ради. На порядок денний винесено питання діяльності закладів загальної середньої освіти Коростенської міської територіальної громади в умовах воєнного стану та зменшення фінансування галузі «Освіта» з державного бюджету в 2023 році. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 85 | Дата: 24.01.2023
СЕРТИФІКАЦІЯ - 2023

Відділ освіти інформує, що в 2023 році проводитиметься сертифікація вчителів початкових класів, а також вчителів української мови та літератури і математики, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти (працюють у 5 класах в 2022-2023 навчальному році).  ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 77 | Дата: 04.01.2023
Вітаємо з перемогою юних кінорежисерів!

20 грудня 2022 року на базі комунального закладу позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради відбувся IV обласний фестиваль екологічного кіно «Кіно-ЕКО-FEST». ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 83 | Дата: 30.12.2022
Відбулася колегія відділу освіти

29 грудня на базі Коростенського міського ліцею №4 відбулася колегія відділу освіти за участю керівників закладів освіти Коростенської міської територіальної громади. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 85 | Дата: 27.12.2022
Щиро вітаємо з нагородою!!!

27 грудня 2022 року на базі Житомирського Центру творчості дітей і молоді відбулася підсумкова колегія Департаменту освіти і науки «Освіта Житомирщини: вчу та вчусь заради Перемоги» за участю заступника Міністра освіти і науки України Віри Рогової, начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, заступника начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрія Денисовця. ... Читати далі »

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 103 104 »