Головна » Методичний кабінет

Педагогічна громадськість щиро вітає Литвинчук Іраіду Іванівну!

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 300 | Дата: 08.05.2020
Педагогічна громадськість щиро вітає Литвинчук Іраіду Іванівну!

Педагогічна громадськість міста щиро вітає з Днем примирення учасницю бойових дій, ветерана педагогічної праці, вчителя початкових класів Коростенської загальноосвітньої школи №7 Литвинчук Іраіду Іванівну! ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 303 | Дата: 21.12.2019
Cемінар вчителів музичного мистецтва

21 грудня на базі навчально-виховного комплексу "Школа-гімназія ім. В.Сингаївського №2" відбувся практичний семінар вчителів музичного мистецтва з теми "Формування духовних цінностей на уроці музичного мистецтва". В рамках семінару педагоги взяли участь у виховному заході "Свято зустрічаєм, Святого Миколая звеличаєм!" Також педагоги відвідали урок музичного мистецтва у 4 класі з теми "Музика мого народу". На теоретичній частині семінару вчителі ознайомились із методами переходу від перцептивного до раціонального рівня мислення під час сприймання музики.  ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 292 | Дата: 20.12.2019
Практичний семінар вчителів фізики

З метою підвищення науково-теоретичного та методичного рівнів вчителів та сприяння професійного розвитку педагогів на базі Коростенського міського ліцею міський методичний кабінет організував практичний семінар вчителів фізики на тему:  «Формування ключових компетентностей через діяльнісний підхід у викладанні фізики». ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 309 | Дата: 18.12.2019
Сучасна освіта Житомирщини – 2020

З  метою  презентації кращого педагогічного досвіду та інноваційних розробок, підвищення рівня методичної роботи, ознайомлення громадськості з досягненнями педагогічних колективів міста 17 грудня 2019 року на базі міського методичного кабінету розпочала свою роботу міська педагогічна виставка в рамках проведення обласної виставки перспективного педагогічного досвіду «Сучасна освіта Житомирщини – 2020». У цей день свої напрацювання, досвід роботи представили педагогічні працівники ДНЗ №1,3,8,9,10,11,12,13,14,15,19,20,21, ЦРД №17,18. ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 265 | Дата: 12.12.2019
Cемінар-практикум для вчителів образотворчого мистецтва

11 грудня 2019 року  на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 відбувся семінар-практикум для вчителів образотворчого мистецтва з теми: «Міжпредметні зв’язки на уроках художньо-естетичного циклу». У роботі семінару взяли участь учителі образотворчого мистецтва закладів освіти міста та методист міського методичного кабінету Рацун С.М. Директор освітнього закладу Сігачов В.В. гостинно зустрів гостей, розповів про досягнення педагогічного та учнівського колективу за останні роки та плани на майбутнє. ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 402 | Дата: 03.12.2019
Місячника знань безпеки життєдіяльності

З метою поліпшення якості навчально-виховної роботи з учасниками освітнього процесу з питань особистої безпеки та захисту життя і здоров’я в межах Місячника знань безпеки життєдіяльності в закладах дошкільної, загальної середньої освіти міста були проведені заходи: ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 297 | Дата: 29.11.2019
Cемінар-практикум вчителів з основ здоров`я

29 листопада 2019 року на базі ЗОШ№8, з метою висвітлення теми «Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя», поширення досвіду роботи вчителів основ здоров`я закладів загальної середньої освіти міста, відбувся міський семінар-практикум вчителів з основ здоров`я.  ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 238 | Дата: 28.11.2019
Cемінар-практикум фахівців психологічної служби

27 листопада на базі міського методичного кабінету відбувся семінар-практикум для фахівців психологічної служби закладів дошкільної освіти: «Особливості поведінки та розвитку дитини дошкільного віку». 
Розвиток дитини та розвиток її стосунків зі світом залежить від побудови відносин мами з дитиною. Саме від розуміння батьків своїх реакцій на етапи прив’язаності, опору й знову ніжності дитини залежить майбутній етап становлення дитини як особистості. Про відповідальне батьківство, побудову стосунків між батьками й дошкільниками, потреби сучасної малечі говорили й ділилися досвідом на семінарі методист методичного кабінету та практичні психологи.  ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 278 | Дата: 26.11.2019
Пробне ЗНО-2020

Участь у пробному тестуванні дасть можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2020 триватиме з 3 до 24 січня. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. ... Читати далі »

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 386 | Дата: 26.11.2019
Міський етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

З метою сприяння утвердженню державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання пошани до культури і традицій українського народу серед учнів 3-11 класів 25 листопада 2019 року було проведено міський етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Конкурс був організований як творче змагання учнівської молоді, яка має певний рівень знань з української мови не тільки в межах навчальної програми, а й виявляєзнання мовних тонкощів, історії розвитку української мови, має філологічні здібності, а також демонструє творчий підхід до розв'язання мовних проблем. ... Читати далі »

1 2 3 ... 12 13 »