Головна » Відділ освіти

Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота»

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 17 | Дата: 31.05.2024
Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота»

07 травня 2024 року у Всеукраїнському молодіжному центрі відбулась презентація освітнього серіалу «Інклюзивна молодіжна робота», який є результатом роботи з інклюзією, що активізувалася завдяки ініціативі першої леді України Олени Зеленської  «Без бар`єрів». Серіал представляє собою важливий інструмент в молодіжній роботі, який допоможе ефективно залучати молодь до своїх проєктів і заходів, а також розкриє основні методи роботи з різними молодіжними групами, зокрема, з молоддю, яка має інвалідність.

       Серіал складається з вісімнадцяти серій-відеолекцій, які надають практичні поради щодо аспектів створення безпечного і доступного молодіжного простору.

       Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота» доступний на платформі  «Дія. Освіта» українською та англійською мовами за посиланням:https://bit.ly/43PCYBo.


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 20 | Дата: 31.05.2024
Вітаємо зі святом!

Шановні освітяни, діти та батьки, щиро вітаємо Вас із завершенням 2023-2024 навчального року!

Сердечно дякуємо, колеги, за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

Дорогі випускники, бажаємо вам Божого благословення на новому життєвому шляху, сповненого успіхами та здобутками.

Бажаємо усім дітям безпечних канікул, сповнених нових цікавих вражень.

Батькам зичимо терпіння, розуміння та підтримки своїх дітей.

Щиро бажаю всім здоров’я, добра й благополуччя, щоб новий навчальний рік ми зустріли без повітряних тривог під мирним небом вільної та незалежної України!


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 34 | Дата: 17.05.2024
Співпраця продовжується

       Задля покращення матеріально-технічної бази закладів освіти та створення комфортного освітнього середовища для учасників освітнього процесу відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради багато років поспіль співпрацює з благодійними організаціями та фондами, зокрема з Норвезькою місією «Вітер Надії та Любові», Шведською місією «Вінден» та норвезькими студентами з м.Олен, координатором яких є Ковальчук Сергій Іванович. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 47 | Дата: 03.05.2024
Відбулося спільне засідання робочої групи

2 травня відбулося спільне засідання міської робочої групи за участю міського голови, керівників закладів освіти, представників батьківської громадськості, медіа та громадських організацій з метою обговорення плану трансформації закладів загальної середньої освіти та створення профільних ліцеїв Коростенської міської територіальної громади. Розроблений план трансформації буде винесено на розгляд депутатських комісій та чергової сесії Коростенської міської ради.


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 49 | Дата: 03.05.2024
Екскурсія до Поліського національного університету

     Ким бути? Це питання хвилює учнівську молодь із року в рік. Професій багато, а вибір один. Все ближче надходить час, коли кожен одинадцятикласник замислюється про своє майбутнє, професійні плани. Шлях у самостійне життя повинен, безумовно, бути правильним і обдуманим. Правильний вибір професії сьогодні – запорука матеріального та морального благополуччя завтра. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 127 | Дата: 26.04.2024
УВАГА: КОНКУРС!

Відділ освіти інформує про проведення районного конкурсу на краще родинне дерево "Мій родовід - моє коріння" та пропонує долучитися учням закладів загальної середньої освіти Коростенської МТГ до участі.

Умови проведення конкурсу


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 54 | Дата: 22.04.2024
Показовий День цивільного захисту

19 квітня 2024 року на базі Коростенського міського ліцею №9 проведено показовий День цивільного захисту для освітян Коростенської міської територіальної громади. У заході взяли участь представники Національної поліції, головного управління ДСНС України у Житомирській області, товариства Червоного Хреста, комунальної рятувальної служби на воді, третього пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС та Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 50 | Дата: 19.04.2024
Відбулися змагання з баскетболу серед юнаків у рамках III районного етапу Всеукраїнських шкільних ліг

У Коростені на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу стадіону «Спартак» відбулися змагання з баскетболу серед юнаків у рамках III районного етапу Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч". Коростенську міську територіальну громаду на змаганнях представляла команда юнаків Коростенського міського ліцею № 7, які у запеклій боротьбі здобули перемогу та право представляти Коростенський район на ІV(обласному) етапі змагань. Вітаємо переможців змагань та бажаємо успіхів на обласному етапі.


Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 55 | Дата: 17.04.2024
Вітаємо з успішним виступом команду Малозубівщинського ліцею на ІІІ(районному) етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з баск

16 квітня на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу стадіону «Спартак» відбулись районні змагання з баскетболу серед дівчат. Коростенську міську територіальну громаду на змаганнях представляла команда Малозубівщинського ліцею, яка в результаті запеклої боротьби виборола ІІ місце! Бажаємо нових перемог та яскравих емоцій! Дякуємо за кожен момент єдності та прагнення до перемоги!


1 2 3 ... 47 48 »