Головна » 2019 » Листопад » 23 » Нарада з організації якісного та безпечного харчування в закладах освіти міста
12:48
Нарада з організації якісного та безпечного харчування в закладах освіти міста

22 листопада 2019 року у приміщенні актової зали Коростенської міської гімназії відбулася розширена нарада керівників закладів освіти та відповідальних осіб за організацію харчування з проблеми «Запровадження системи НАССР у закладах освіти». 
У нараді взяли участь представники Коростенського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області та Коростенського міжрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України». 
Перед присутніми виступила начальник відділу освіти Краснокутська Алла Володимирівна з питань організації харчування дітей у закладах освіти міста. 
Про результати здійснення санітарно-епідеміологічного нагляду в закладах освіти міста розповіла начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Коростенського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Заїнчківська Оксана Миколаївна. 
Сучасні вимоги до безпечності харчових продуктів, умови зберігання та транспортування, організації і контролю технологічних процесів приготування страв (запровадження системи НАССР) розкрила начальник Коростенського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Васьківська Наталія Андріївна. 
Результати лабораторних досліджень на харчоблоках закладів освіти оголосила лікар-епідеміолог Коростенського міжрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» Зіневич Людмила Сергіївна. 
Про нормативно-правову базу організації харчування дітей у закладах освіти та організацію роботи щодо впровадження системи НАССР в закладах освіти розповіла головний спеціаліст відділу освіти Кагукіна Ірина Миколаївна. 
На розробленні, документуванні й упровадженні програм-передумов системи НАССР зупинилася головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька Оксана Олександрівна. 
Увагу присутніх на нараді було спрямовано на питання безпечності, визначення процесів та об’єктів ризиків та здійснення відповідних заходів контролю.

 

Вас може зацікавити...
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 280 | Додав: Admin | Теги: нарада, харчування | Рейтинг: 0.0/0