Головна » 2015 » Серпень » 26

За якими підручниками та програмами навчатимуться 4 і 7 класи? МОН рекомендує

Категорія: МОН України | Переглядів: 530 | Дата: 26.08.2015
За якими підручниками та програмами навчатимуться 4 і 7 класи? МОН рекомендує

Міністерство освіти і науки надсилає для практичного використання методичні рекомендації щодо використання навчальної літератури в загальноосвітніх навчальних закладах при вивченні предметів інваріантної складової навчального плану в 4 та 7 класах 2015/2016 навчального року. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 460 | Дата: 26.08.2015
Перший урок. Сценарії на допомогу вчителю розробив інститут НАПН

Перший урок у День знань Міносвіти рекомендує  присвятити національно-патріотичному вихованню, а конкретну тему навчальні заклади мають визначити самостійно. Щоб спростити завдання, а може, й надихнути освітян на творчість, Інститут проблем виховання НАПН України розробив методичні матеріали на допомогу вчителям. ... Читати далі »

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 515 | Дата: 26.08.2015
ЗАВАНТАЖУЙ ПІДРУЧНИКИ ДЛЯ ШКОЛИ

Кожен рік повторюється одне й те саме: дзвенить шкільний дзвоник і всі учні починають свій навчальний процес. Для кожного з них – це особистий шлях сповнений пригод та цікавих вражень. А для їх батьків, в першу чергу - це своєчасна підготовка дітей до школи. Зошити, канцелярія, шкільні форми, ремонт класу, все потребує додаткових витрат. На жаль безкоштовно нічого не видають. Інколи навіть за шкільні книжки доводиться платити. Тому, ми підготували для вас онлайн бібліотеку де ви можете скачати безкоштовно підручники шкільної програми з 1 по 11 клас. ... Читати далі »